maanantai 13. lokakuuta 2008

Riiviötyöryhmä

Sanomalehti Etelä-Saimaan mukaan Taipalsaarella on ilkivalta käynyt yhä härskimmäksi. Pieni porukka suttaa julkiset rakennukset, hajottaa bussipysäkit ja repii kukkaistutukset. Siis aiheuttaa mielipahaa ja harmeja meille tavallisille veronmaksajille.

Sivistystoimenjohtaja Seppo Paajanen sanoo, että "riiviövaiheessa olevan porukan hallitseminen tuntuu täysin mahdottomalta". Taipalsaarella onkin harkittu erityisen "riiviötyöryhmän" perustamista.

Loistava ajatus ja hieno nimi työryhmälle. Tämän voisi ottaa oitis käyttöön myös valtakunnallisella tasolla. Onhan kiistatta olemassa "riiviövaiheessa" oleva ryhmä, joka jatkuvasti kiusaa muita ihmisiä ja aiheuttaa kukkaistutusten repimiseen verrattavia tuhoja ympäristössään.

Kansallinen riiviötyöryhmä voisi paneutua valtakunnallisten riiviöiden rauhoittamiseen ja työn voisi aloittaa seuraavista riiviöryhmistä:

1. Surkeat copywriterit, joiden tekemiä radiomainoksia kuunnellessa tuntee puhdasta myötähäpeää.

2. Ahneet sijoituspankkiirit, jotka nousevat tuhkasta vaikka ne hautaisi kuinka syvälle kymmenen vuoden välein.

3. Huijarihyväntekijät, jotka vievät mummoilta rahat ja käyttävät ne uuteen Mersuun.

4. Poliitikot, jota alkavat kiusata ihmisiä kuukautta ennen vaaleja.

5. Valehtevat hiihtopomot, jotka eivät ymmärrä kriisiviestinnästä mitään, vaikka perusteesit taottaisiin kuuden tuuman naulalla otsaan.

6. Puhelinmyyjät, jotka tarjoavat ilmaiseksi näytekalsareita. "Voit valita joko pitkät ja lämpimät tai lyhyet tosi sporttiset".

Voin ruveta sihteeriksi ja saattaisi löytyä pari kehitysideaakin.

Ei kommentteja: